VEMS BOLLPLANK – December 2013

Välkomna till Bollplank!

Söndag 2013-12-01 kl.17:00 – ca 21:00 på EMS, Söder Mälarstrand 61.
Med förfriskningar och tilltugg.

Denna gång ber jag er fästa uppmärksamhet på…

Tema: Sett och upplevt på Sound of Stockholm, Fylkingens 80-årsfirande, och annorstädes. VEMSare och bollplankskollektivet uppmanas medhava sina subjektiva kvalitetsbeskrivningar av upplevelser på och framför scen.

Dessutom: Emma-Lina Ericson. Genom musikalisk organisering och polyfon berättarteknik målar konstnären Emma-Lina Ericson fram suggestiva porträtt. Andras berättelser och egna erfarenheter spjälkas upp i taktfasta fakta, melodiösa vittnesmål och klangfyllda frågor. Emma-Lina gör musik. Hon arbetar med ljud, bild och objekt sammanvävda i interaktiva installationer. Objekten och de röstbaserade symfonierna formar tillsammans i gallerirummet ett tematiskt landskap att gå in i eller bli del av. Föredrag plus quadrofonisk stillsamt kraftull totalupplevelse utlovas.

Dessutom: Piak (Per Kreuger): En patch under konstant transformation. Piak arbetar musikaliskt huvudsakligen med analoga synthesizers och långsamt skiftande och klangrika droner, baserat på begränsade harmonier, frilöpande klockor och modulerade delayer. Utvecklandet av det klangligt elektronisk tekniska har en performativ grundidé som drivkraft. Han ger bollplankskollektivet förtroendet att verka som referensgrupp för sitt arbete under progression i en kort ljudande demonstration.

Välkomna!

Frågor och förslag kan mailas till: bollplank (at) vems.nu


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: