VEMS BOLLPLANK – Oktober 2014

Välkomna till Bollplank!

Söndag 2014-10-05 kl.17:00 – ca 21:00 på EMS, Söder Mälarstrand 61.
Med förfriskningar och tilltugg.

Denna gång ber jag er fästa uppmärksamhet på…

Annelie Nederberg, gästtonsättare på EMS under oktober, presenterar sin musik. Anneli arbetar bland annat med musik för dans och teater, och doktorerar för närvarande i komposition på University of Surrey.

Dessutom… Anthoney J Hart gästar oss för en presentation av sin gärning på den experimentella musikscenen. Han framträdde på Fylkingens scen tidigare i höst och följer nu upp med ett föredrag hos oss.

Dessutom… inleder vi månadens bollplank med diskussion inför planering av VEMS kommande konsertaktiviteter: en jubileumskonsert i december och en eventuell Elsvets-konsert under våren 2015 i samarbete med SEAMS. Vi förankrar VEMS konsertaktiviteter hos våra medlemmar och öppnar kanaler för medlemsinitiativ.

Välkomna!

Frågor och förslag kan mailas till: bollplank (at) vems.nu


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: