VEMS BOLLPLANK – Oktober 2015

Välkomna till Bollplank!

Söndag 2015-10-04 kl.17:00 – ca 21:00 på EMS, Söder Mälarstrand 61. Med förfriskningar och tilltugg.

Program

  1. VEMS tar upp temat ”framgångsrika förhållningssätt” i konsertsammanhang för lyckat publikt genomslag. Eva Erbenius är först ut med en sammanställning av sina erfarenheter. Vad strävar vi efter? Publikt gensvar, direktrespons eller gensvar i det långa perspektivet, publikt numerär framgång, samarbeten med angränsande konstdiscipliner, eller?
  2. Ela Orleans, gästtonsättare på EMS under oktober månad, presenterar sitt projekt på EMS och berättar om Movies for Ears.
  3. Uppladdning inför VEMS dubbelkonsert lördag och söndag den 19:e – 20:e december på Fylkingen.

Om Ela Orleans:
Ela Orleans is a Polish musician now based in Glasgow, UK. She was a member of pop collagists Hassle Hound, has played with various luminaries of the New York experimental and noise scenes and is a composer for the screen. Over the course of Orleans’ music career, her tagline and brief description for her music has always been “Movies for Ears”. In the work Orleans pushes her pastoral pop roots into more cinematic terrain, experimenting with carefully considered sound art segments, complex electronic textures and orchestral flourishes.

Välkomna!

Frågor och förslag kan mailas till: bollplank (at) vems.nu


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: