VEMS BOLLPLANK – Maj 2021

Välkomna till Bollplank!

Söndag 2021-05-02 kl. 18:00 – ca 21:00 på webben över Jitsi Meet. Webbmötet öppet från 17.30.

Vad ni än gör… Knalla inte ner till EMS på söndag. Med anledning av COVID-19 hålls EMS-studiorna stängda ett tag till framöver. Bollplanket kommer att hållas webinellt. Du behöver bara en webbläsare för att kunna delta. Kontakta VEMS för anslutningsuppgifter, t.ex. genom kommentarsfältet nedan, eller se mailutskick som gjordes till medlemmarna tidigare i veckan.

Denna gång ber jag er fästa uppmärksamhet på…

  1. VEMS-forum:
  2. Månadens diskussion:
    Under kulturnatten sände VEMS sin första webradiokonsert. Vi diskuterar erfarenheterna av de strömmade binaurala konserter vi gjort över video- och webradiokanaler under det senaste året, och hur vi kan utnyttja dessa tekniker i framtiden.
  3. Vi sänder kulturnattens hörlurskonsert ännu en gång söndagen 2/5 kl. 19 – 22. Du hittar programmet på konsertens websida – du kan också lyssna direkt här:

Lyssna med ljudspelaren ovan, eller välj själv ett format nedan som låter nöjaktigt! Vad du bör välja beror på din lyssningsenhet och på rådande nätverksförhållanden – prova dig fram. Du kan också lyssna på sändningen genom att öppna en av URLarna nedan i en mediaspelare, såsom VLC, iTunes, en radioapp, etc.

Länkar för kvällens webströmning

ogg/vorbis URL: http://stream.vems.nu/vems-net-aeter.vorbis.ogg
aac+ URL: http://stream.vems.nu/vems-net-aeter.m4a
mp3 URL: http://stream.vems.nu/vems-net-aeter.mp3
ogg/flac URL: http://stream.vems.nu/vems-net-aeter.flac.ogg

Välkomna!


Lämna en kommentar