VEMS BOLLPLANK – Februari 2014

Välkomna till Bollplank!

Söndag 2014-02-02 kl.17:00 – ca 21:00 på EMS, Söder Mälarstrand 61.
Med förfriskningar och tilltugg.

Denna gång ber jag er fästa uppmärksamhet på…

VEMS vinterkonsert på Fylkingen, lördagen 8/2 kl. 18, specialpresenteras och vi planerar inte minst PR-aktiviteter inför konserten. Vidare ges tillfälle att diskutera VEMS/EMS angelägenheter inför det stundande årsmötet.

Dessutom ges i studio 2 möjligheter att lyssna på Stockhausens Kontakte i 4 kanaler, och Clarence Barlows Sinophony 2, ett s.k. ”lost tape case”. Sinophony 2, färdigställt 1972 hos oss på EMS, har genom Pär Johanssons försorg spårats upp och 40 år efter tillkomsten arkiverats på EMS. Det är ett 8-kanalsstycke, skall spelas på låg volym och lyssnarna skall flytta sig runt i rummet. VEMS Bollplank bjuder på ett specialevent där vi upplever stycket tillsammans som det var tänkt en gång i vår 8-kanalsstudio.

Dessutom… vi markerar att 2014 är året då vi firar att VEMS funnits till i 25 år.

Välkomna!

Frågor och förslag kan mailas till: bollplank (at) vems.nu


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: